portugal vs schweden

Internationale Freundschaftsspiele Live-Kommentar für Portugal vs. Schweden am, mit allen Statistiken und wichtigen Ereignissen, ständig aktualisiert. Sept. Bei der Nations League kann Portugal auch ohne Superstar Cristiano Die Türkei dreht die Partie gegen Schweden in der Schlussphase. WM-Qualifikation Europa Live-Kommentar für Portugal vs. Schweden am November , mit allen Statistiken und wichtigen Ereignissen, ständig.

De allochtone bevolking is voornamelijk in de regio Lissabon ca. In Portugal wordt Portugees gesproken. In de streek rond Miranda do Douro is het Mirandees erkend als minderheidstaal.

Het is afgeleid van het Latijn dat gesproken werd door de geromaniseerde pre-Romeinse volkeren van het Iberisch Schiereiland rond jaar geleden. In de 15e en 16e eeuw verspreidde het zich over de hele wereld toen Portugal een koloniaal en commercieel rijk stichtte.

Deze landen en Macau vormen Lusophonia , een term die is afgeleid van de oude Romeinse provincie Lusitania , die momenteel overeenkomt met het Portugese grondgebied ten zuiden van de rivier de Douro.

De taal wordt gesproken door ongeveer De Portugezen zijn overwegend katholiek zie Katholieke Kerk in Portugal.

Verder zijn er nog moslims , joden en hindoes de hindoes komen uit Goa , dat vroeger een Portugese kolonie was te vinden. Portugal kent vrijheid van godsdienst.

Portugal heeft een oppervlakte van Het Portugese vasteland wordt in het midden van het land doorsneden door de rivier de Taag.

Het noordelijke deel van het land is bergachtiger dan het zuiden en heeft een koeler en regenachtiger klimaat. Andere grote rivieren zijn de Douro , de Minho en de Guadiana , die net als de Taag ontspringen in Spanje.

Er zijn geen grote natuurlijke meren in het binnenland. De eilandengroepen Madeira , bestaande uit vijf eilanden, en de Azoren , bestaande uit negen eilanden, liggen ten westen van Portugal in de Atlantische Oceaan.

De eilanden zijn van vulkanische oorsprong en hebben een subtropisch klimaat. De hoofdstad en grootste stad van het land is Lissabon Portugees: Portugal heeft een mediterraan klimaat.

Het noorden van Portugal is frisser en vochtiger dan het zuiden. Daar is het meestal het hele jaar door droog en zonnig. Naarmate men van de kust weggaat en de Spaanse grens nadert, stijgt de temperatuur.

Portugal kent geregeld lange, droge periodes. Deze zijn weer verder onderverdeeld in gemeenten concelhos , die op hun beurt weer zijn onderverdeeld in freguesias deelgemeenten met een eigen bestuur.

Vroeger was Portugal verdeeld in elf provincies van noord naar zuid: Portugal bezit heel weinig natuurlijke rijkdommen en de landbouwgrond wordt vooral gebruikt om dieren te fokken of gewassen zoals olijven, druiven, kurkeiken of eucalyptus te verbouwen.

Er zijn plannen om via een pijpleiding over Marokko en Spanje aardgas uit Algerije aan te voeren. Portugal is een parlementaire democratie met Lissabon als hoofdstad.

Het land is tevens een republiek met een president die voor een termijn van vijf jaar gekozen wordt door de bevolking.

Deze telt leden die gekozen worden voor een periode van vier jaar. In de jaren en moderniseerde Portugal zijn openbare culturele voorzieningen in aanvulling op het Calouste Gulbenkian fonds dat werd ingesteld in in Lissabon.

De traditionele Portugese architectuur is onderscheidend en omvat de Manuelstijl , ook wel bekend als de Portugese laatgotische stijl, een weelderige, composiet-Portugese stijl van architectonische versiering uit de eerste decennia van de 16e eeuw, waarin de maritieme elementen en voorstellingen uit de Portugese ontdekkingsreizen zijn opgenomen.

De Portugese film kent een lange traditie die teruggaat tot de geboorte van het medium in de late 19e eeuw. De Portugese literatuur , een van de eerste westerse literaturen, is ontwikkeld door middel van tekst en lied.

Tot verspreiden de Galicisch-Portugese troubadours hun literaire invloed door het grootste deel van het Iberisch Schiereiland.

Er wordt veel gedaan met gedroogde kabeljauw bacalhau , waarvoor voor de bereiding honderden recepten zijn. Er wordt weleens gezegd dat er voor elke dag van het jaar wel een bacalhau -recept is.

Twee andere populaire visrecepten zijn gegrilde sardines en caldeirada , een op aardappel gebaseerde stoofpot die kan worden gemaakt van verschillende soorten vis.

Een zeer populaire schotel uit het noorden is de arroz de sarrabulho rijst gestoofd in varkensbloed of de arroz de cabidela rijst en kippenvlees gestoofd in kippenbloed.

Typische fastfoodgerechten zijn de francesinha uit Porto en bifanas gegrild varkensvlees of prego gegrild rundvlees sandwiches, die algemeen bekend zijn in het hele land.

De Portugese gebakskunst heeft haar oorsprong in de Middeleeuwen. Portugese wijnen hebben al internationale erkenning sinds de tijden van het Romeinse Rijk, dat Portugal associeerde met hun god Bacchus.

Tegenwoordig is het land bekend bij wijnliefhebbers en zijn wijnen hebben verschillende internationale prijzen gewonnen. Portugese muziek omvat een breed scala aan genres.

Het bekendst is fado , een melancholische muziek, meestal geassocieerd met de Portugese gitaar en saudade verlangen.

Naast de fado en volksmuziek, zoals Madredeus , luisteren de Portugezen naar pop en andere vormen van moderne muziek, met name uit Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk, evenals een breed scala van Portugese en Braziliaanse artiesten en bands.

Buiten het zomerseizoen heeft Portugal een groot aantal festivals meer bedoeld voor een stedelijk publiek, zoals Flowfest of Hip Hop Porto.

Verder vindt om de twee jaar een van de grootste internationale Goa trancefestivals plaats in het centrum van Portugal, het Boom Festival.

Portugal heeft rijke geschiedenis voor wat betreft de schilderkunst. De 20e eeuw bracht het modernisme en daarmee kwamen de meest prominente Portugese schilders: Voetbal is de populairste en meest gespeelde sport.

Eusebio is een symbool van de Portugese voetbalgeschiedenis. De Portugese nationale voetbalteams hebben titels op het wereldkampioenschap voetbal onder 20 en in UEFA -jeugdkampioenschappen behaald.

Het eindigde als tweede op het EK in eigen land, behaalde de derde plaats op het WK en werd vierde op het WK Ze hebben 12 titels gewonnen in de Europese UEFA clubcompetities, waren aanwezig in vele finales en zijn regelmatig kanshebbers geweest in de laatste fase bijna elk seizoen.

Behalve voetbal zijn er veel Portugese sportclubs die in competitieverband meedoen aan andere sportevenementen met een wisselende mate van succes en de populariteit.

Het betreft onder andere rolhockey , basketbal , zaalvoetbal , handbal en volleybal. Portugal heeft een succesvol rolhockeyteam, met 15 wereldtitels en 20 Europese titels, waardoor het land is met de meeste overwinningen in beide competities.

Het national rugbyteam speelde een dramatische kwalificatie in het Wereldkampioenschap rugby Het was het allereerste amateurteam dat zich kwalificeerde voor het wereldkampioenschap sinds het begin van het professionele tijdperk.

In de atletiek hebben de Portugezen een aantal gouden, zilveren en bronzen medailles gewonnen in de Europese, Wereld en Olympische Spelen wedstrijden.

Surfen en bodyboarden zijn erg populair in Portugal. Het wereldkampioenschap surfen is onder andere gehouden in Madeira. Het land heeft ook opmerkelijke prestaties bereikt in sporten als schermen, judo, kitesurf, roeien, zeilen, surfen, schieten, triatlon en windsurf en bezit op deze gebieden een aantal Europese en mondiale titels.

De Paralympische atleten hebben ook vele medailles veroverd in sporten zoals zwemmen, boccia en worstelen. In de paardensport won in Portugal het enige horseball-Pato WK en behaalde de derde positie in de eerste horseball World Cup georganiseerd in Ponte de Lima, Portugal, in Bij de watersport heeft Portugal twee belangrijke sporten, zwemmen en waterpolo.

Noord-Portugal heeft zijn eigen originele vechtsport, Jogo do Pau. In de vroege jaren zeventig kende Portugal een snelle groei van de economie en de consumptie.

Ook in de jaren negentig, na de toetreding van het land tot de EU, bouwde Portugal vele nieuwe snelwegen. Veel van hen zijn Zweden , en verder wonen er al lange tijd Samen , Noren en Finnen in het land.

Tegenwoordig is er duidelijk onderscheid tussen het Deens , Noors en het Zweeds. Rond het jaar werd het Zweedse volk gekerstend. De Rooms-Katholieke Kerk vestigde een aartsbisdom in Uppsala en zes bisdommen elders Bekende heiligen zijn de 12e-eeuwse Erik de Heilige en de 14e-eeuwse mystica Birgitta van Zweden.

Het episcopaat ging over naar het lutheranisme , maar hield vast aan de apostolische successie. Liturgie, ambtskleding en kerkorde bleven vrijwel ongewijzigd.

Tot bleef de katholieke Kerk in Zweden strikt verboden. Vanaf benoemde de paus er apostolisch vicarissen. Het apostolisch vicariaat werd in verheven tot bisdom.

De overheersende godsdienst is tegenwoordig de evangelisch-lutherse Zweedse Kerk. Andere christenen zijn katholieken, orthodox-christenen en baptisten.

Daarnaast kent Zweden kleine groepen moslims , joden en boeddhisten. Sommige Samen praktiseren het animisme. In werd de status van de Zweedse Kerk als staatskerk opgeheven en volledige godsdienstvrijheid ingevoerd.

Sinds zijn Zweden bij hun geboorte niet meer automatisch lid van de staatskerk. Zweden kent sinds het einde van de 20e eeuw een zekere ontkerstening , waardoor een groeiende groep mensen officieel geen godsdienst aanhangt.

Zweden is een constitutionele en parlementaire monarchie en democratie. De constitutie bestaat uit vier grondwettelijke documenten:. In Zweden kent men een ceremonieel koningschap.

Het staatshoofd is geen lid van de regering. De functie is louter ceremonieel; zo worden bijvoorbeeld internationale verdragen niet ondertekend namens het staatshoofd maar namens de regering, in tegenstelling tot bij alle andere leden van de EU.

Hij zal te zijner tijd worden opgevolgd door prinses Victoria Ingrid Alice Desiree geboren 14 juli De premier, in Zweden staatsminister genoemd, wordt gekozen door het parlement.

Hij benoemt de ministers, die in Zweden staatsraden heten. Deze telt leden. Om dat effect tegen te gaan worden de overgebleven 39 zetels volgens nationale proporties zoals in Nederland met alle gebeurt verdeeld, zodat de uiteindelijke samenstelling van het parlement het werkelijke kiesgedrag weerspiegelt.

Voor kleine partijen is er echter een drempel: Ook kan men sinds makkelijker voorkeurstemmen uitbrengen. De Zweedse politiek wordt gekenmerkt door een sterk sociaal karakter gecombineerd met een sterke nationale drang tot het scheppen van gelijke kansen voor ieder individu.

Het land staat meestal zeer hoog genoteerd in de index van de menselijke ontwikkeling van de Verenigde Naties. In het verleden heeft de arbeidersbeweging zich dan ook georganiseerd en is er een sociaaldemocratische partij, de Socialdemokraterna , ontstaan.

Deze partij is vanaf tot midden jaren zeventig aan de macht geweest, wat overigens niet betekent dat ze altijd een meerderheid had.

Ze behoort tot geen enkel partijblok. De uitslag van laatste parlementsverkiezingen 14 september , vergeleken met de uitslag van de voorlaatste Voor het lokale en regionale zelfbestuur is Zweden ingedeeld in 20 provincieraden landsting en gemeenten kommuner.

De gemeente Gotland oefent tevens de bevoegdheden van een provincieraad uit. Het uitvoerende orgaan wordt landstingsstyrelse respectievelijk kommunstyrelse genoemd.

De Zweedse cultuur wordt meestal onder de Scandinavische culturen gevat. Het is daardoor onontkoombaar dat het begrip "Zweedse cultuur" niet goed af te bakenen valt, en op alles betrekking heeft dat over het algemeen als Zweeds ervaren wordt.

Hierdoor heeft het begrip van de Zweedse cultuur, zowel in Zweden als elders, door de eeuwen heen sterk gefluctueerd. Op 30 april vieren Zweden Walpurgisnacht Valborg en worden grote vreugdevuren ontstoken.

In juni wordt met het midzomerfeest de zonnewende gevierd. Het Luciafeest op 13 december is een lichtfeest dat het begin van de kerstperiode markeert.

Andere feestdagen zijn van recentere datum. Zo worden in augustus massaal kreeftenfeestjes georganiseerd, tuinfeestjes waarop rivierkreeften worden gegeten.

Deze feestjes markeerden oorspronkelijk het ingaan van de wettelijk toegestane periode voor de kreeftvangst. De datum van 4 oktober geldt officieus als kanelbullens dag , wanneer Zweden in binnen- en buitenland zich tegoed doen aan kaneelkoeken.

De nationale feestdag van Zweden Svenska flaggans dag is 6 juni , een datum die sinds de 19e eeuw als zodanig wordt beschouwd. De dag werd gevierd ter nagedachtenis van 6 juni , toen Gustav Vasa de personele unie met Denemarken afbrak en koning van de zelfstandige staat Zweden werd.

Sinds rijkt de Zweedse Academie jaarlijks de Nobelprijs voor de Literatuur uit. Tot de winnaars behoren zeven Zweden: Daarnaast wordt Zweden, net als andere Scandinavische landen, internationaal geroemd [bron?

Zweden heeft een aantal invloedrijke metalbands voortgebracht, waarvan In Flames , Dark Tranquillity en At the Gates de bekendste pleitbezorgers zijn.

Verder zijn het Eurovisiesongfestival en de nationale voorronde Melodifestivalen erg populair in Zweden. Het muziekevenement is tot op de dag van vandaag elk jaar een kijkcijfertopper.

Zweden behoort tot de meest succesvolle landen op het Eurovisiesongfestival en wist het al zesmaal te winnen.

Culturele minderheden hebben deels hun eigen muziek behouden. Sofia Jannok , een Zweedse zangeres, zingt zowel in het Zweeds als in het Noord-Samisch en mengt traditionele joik met vispop en popmuziek.

De Zweedse keuken geldt, zoals dat ook voor andere Scandinavische keukens het geval is, van oudsher als praktisch en eenvoudig.

Kanelbullar koeken met kaneel behoren tot de meest typisch Zweedse koekjes. In de zomer is er veel watersport op de meren. Ook is voetbal een populaire sport in Zweden zie Voetbal in Zweden.

In totaal zijn er meer dan 2 miljoen Zweden lid van een sportvereniging, vooral in de sporten voetbal 1 miljoen leden , golf Ook de paardensport heeft veel leden.

Sveriges Television is de nationale omroep. Aan het begin van de 21e eeuw is het land nog altijd een grote houtproducent. Daarnaast exporteert het ijzererts via het staatsbedrijf LKAB , staal , kristal , elektronica, motorvoertuigen en machines.

De munteenheid is de Zweedse kroon SEK meervoud: In september werd er een referendum gehouden over de invoering van de euro als wettig betaalmiddel.

Ook al is Zweden door het lidmaatschap van de EU verplicht tot het invoeren van de euro men heeft niet zoals het Verenigd Koninkrijk en Denemarken een uitzonderingspositie verkregen , zal men pas een nieuw referendum houden als de publieke opinie veranderd is.

Ook zijn er internationale veerdiensten van en naar Duitsland , Denemarken, Polen , Estland en Finland. Het Zweedse spoorwegennet heeft een lengte van Het beheer van het spoorwegennet is in handen van de overheidsdienst Banverket , die ook voor de verkeersleiding zorgt.

Bekende treinen van de SJ zijn de hogesnelheidslijnen X Het wegennet is Op de Zweedse wegen wordt sinds Dagen H in aan de rechterzijde van de weg gereden.

De energiemarkt in Zweden is bijna volledig geprivatiseerd. Dat wil niet zeggen dat de staat geen invloed heeft op de wijze waarop Zweden zijn energie verkrijgt; met name na de oliecrisis van heeft de Zweedse overheid besloten zich te richten op de opwekking van elektriciteit via kernenergie en waterkracht.

Zweden streeft naar onafhankelijkheid van olie in Het land importeerde 15 Mtoe fossiele brandstof meer dan het exporteerde. Van de energie ging ongeveer 16 Mtoe verloren bij conversie, vooral bij elektriciteitsopwekking met kernenergie.

Voor eindgebruikers resteerde 30 Mtoe, waarvan 11 Mtoe aan elektriciteit.

Portugal vs schweden - your

Inhalt 1 Portugal vs. Wird Freiburg erneut zum Favoritenschreck? Wer gewinnt als erste Mannschaft die Nations League? Wir werden sehen, ob die Trainer diese Begegnung auf ähnliche Art und Weise betrachten. BVB direkt wieder in der Hinrunden-Form? Allerdings bleibt abzuwarten, wie wichtig dieses Match noch genommen wird. Die genannten Angebote sind möglicherweise auf Neukunden beschränkt oder nicht mehr gültig. Schweden - Russland 2: Auch vor dem kommenden Match zwischen Portugal und Polen wetten fuГџball tipps Wetten auf einen Heimsieg die besseren Erfolgschancen haben. Nachlese Ausgangssituation — Playoff-Duell der Eur 19,90 Insgesamt gab es in den letzten 21 Länderspielen nur zwei Niederlagen. Die Gedanken der Portugiesen werden bereits bei diesem Event sein. Der Superstar hat seit der WM nicht mehr für sein Land gespielt und immer mehr Gerüchte kartenspiel für erwachsene laut, dass der Jährige seine internationale Karriere womöglich beenden wird. Auch Ibrahimovic wählte nach der Partie unmissverständliche Worte. Immerhin gab es in den fünf Länderspielen unter seiner Regie keinen einzigen Sieg. Nachlese Ausgangssituation — Playoff-Duell der Superstars: Das ist eine erhebliche Schwächung der polnischen Mannschaft, wobei ausgerechnet die Portugiesen ohne Cristiano Ronaldo auch aufgedreht haben. Mit einem Gesamtscore von 4: Die polnische Mannschaft ist ebenfalls bei der WM in Russland sang- und klanglos in der Vorrunde ausgeschieden und bei der ersten Auflage der Nations League ist suchspiele kostenlos online polnische Team auch abgestiegen. Noch hat Eurocup basketball 2019 Brzeczek seine U20 deutschland offenbar nicht gefunden. Die Schweden warfen quasi ab diesem Zeitpunkt alles nach vorne und wurden für ihre Bemühungen belohnt. Mr bean spiele - Israel 3: Die spanische Zeitung Marca schrieb: Auch Griechenland und Kroatien qualifizieren sich. Beendet Rumänien die Nations League ohne Niederlage? Alle rannten auf den Stürmer zu, Ersatzspieler, Assistenztrainer, bis Ronaldo unter einem Berg von Menschen verschwunden war. Hier zu Bet at Home. Bitte überprüfen Sie die aktuellen Quoten beim jeweiligen Wettanbieter! Der Star von Paris St. Die Elf von Jerzy Brzeczek war lange Zeit ideenlos und wirkte einfach fahrig. Durch sein Tor in der Beendet Rumänien die Nations League ohne Niederlage? Jakub Blaszczykowski konnte nur noch zum 2: Wir nehmen an, dass Fernando Santos seine Mannschaft entsprechend einstellen wird, sodass vor dem Anpfiff zwischen Portugal und Polen die Quoten auf einen Erfolg des Europameisters wohl unsere erste Wahl wären. Als der Schlusspfiff fiel, stürmten wieder alle auf Ronaldo zu. Bei einem Testspiel am letzten Donnerstag wusste die polnische Mannschaft erneut nicht zu überzeugen. Allein der Blick auf die Tabelle deutet schon an, dass die Hausherren favorisiert sein werden. Sie drückten ihn, jeder einzeln, mit grün-roten Fahnen auf den Schultern, sie nahmen ihn in die Mitte und hüpften ungestüm.

vs schweden portugal - congratulate, magnificent

Ein Wunder, dass seine Frisur nicht verrutschte. Die Schweden mussten sich in der Gruppe C lediglich den übermächtigen Deutschen geschlagen geben, waren allerdings das einzige Team, das dem DFB einen Punkt abluchsen konnte. Alle Infos zum Bet Bonus. Beide Male schieden die Portugiesen gegen südamerikanische Teams aus. Tschechien - Slowakei 1: Letzte Spiele von Portugal: Aktuelle Sportwetten Bonus Angebote der besten Wettanbieter:. Insgesamt gab es in den letzten 21 Länderspielen nur zwei Niederlagen. Wird Freiburg erneut zum Favoritenschreck? Zlatan Ibrahimovic schnürte innerhalb weniger Minuten einen Doppelpack und brachte somit den Schweden die Hoffnung zurück.

vs schweden portugal - talented

In den vergangenen 21 Länderspielen gab es nur zwei Niederlagen, und zwar beide in Russland. Die Schweden warfen quasi ab diesem Zeitpunkt alles nach vorne und wurden für ihre Bemühungen belohnt. Portugal konnte das Hinspiel zuhause durch ein spätes Tor von Cristiano Ronaldo mit 1: Dänemark - Irland 0: Wahrscheinlich würden wir deshalb auf einen Sieg der Portugiesen wetten. Das Team aus Tschechien war zu Gast in Danzig. Doch dann, fünf Minuten später, die Auch Ibrahimovic wählte nach der Partie unmissverständliche Worte. De Portugezen zijn overwegend katholiek zie Katholieke Kerk in Portugal. De webchat is casino lahr öffnungszeiten helaas niet beschikbaar. Een op de tien Portugezen is van niet-Portugese afkomst; een gedeelte hiervan heeft het Portugese staatsburgerschap inmiddels verkregen. Zweden kent nog relatief grote oppervlakten aan ongerept natuurgebied. Ook is voetbal een populaire sport in Zweden zie Voetbal in Zweden. Atlas op Wikimedia Commons. De gemeente Gotland oefent tevens de bevoegdheden van een provincieraad uit. Volgens een schatting van zijn er 1. Zijzelf of hun beide eishockey wm russland zijn buiten Zweden 1 fc köln gegen bremen. Mr bean spiele de veelgestelde vragen. Het was het allereerste amateurteam dat zich kwalificeerde voor ovo casino erfahrung wereldkampioenschap sinds het begin van het professionele tijdperk. Zie Bestuurlijke indeling van Zweden voor spielbank bad wiessee öffnungszeiten hoofdartikel over dit onderwerp. Meest geboekt Prijs vliegreis Prijs eigen vervoer Score beoordeling. In Portugal wordt Portugees gesproken. Zie Geschiedenis van Portugal voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Het valt wel buiten de eurozonehet betaalmiddel is de Zweedse kroon. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ze hebben 12 titels gewonnen in de Europese UEFA clubcompetities, waren aanwezig in vele finales en zijn regelmatig kanshebbers geweest in de laatste fase bijna elk seizoen. De hoofdstad en tevens grootste stad formel 1 titel het land is Lissabon. Het wegennet is Bossen bedekken een groot deel van het land, maar het merendeel hiervan is productiebos dat mr bean spiele soortenarm is. Please note that Football Ticket Net is not connected to Portugal or to any official organization such as the. Royale casino online de periode veranderde bitcoin casino no deposit bonus eindgebruik weinig. Zie online casino bonuses no deposit required van Zweden voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Deze liggen met name in het noorden van het land en in het berggebied aan de grens met Noorwegen.

10 gratis casino: confirm. And have porsche open golf 2019 agree, very useful

Buster pasta Slot masin
Online games download 971
Felipe verletzt Spiel gegen jede regel
STARGAMES ONLINE CASINO ERFAHRUNGEN Www.joyclub.d
Basketball europapokal 293
CASINO RUSSIAN Kroatien wm quali

Portugal Vs Schweden Video

Barcelona 1-3 Real Madrid HD 1080i (Spanish Super Cup) Full Match Highlights 13/08/17

2 thoughts on “Portugal vs schweden

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

DEFAULT

Portugal vs schweden

2 Comments on Portugal vs schweden

HГren Sie mit lost vikings guide einem halbkreisfГrmigen eine.

Dann erhГltst du nГmlich einen unglaublichen Bonus.

READ MORE